torsdag 6. oktober 2011

Stormsamling 2011

Bonuspadletur fredag gjer at det er verdt å stå opp 5.00... Frå Bergen, Askvoll og Ålesund rotta vi oss saman på 11.45 ferja til Bulandet.
Gjengen på sjøen - sjekk glisa....

Etter den vanlege "Oops - var det ei fylling her?" kom vi oss ut i open sjø og fekk kjenne litt på bølgjene. Den intense motvinden vi hadde kampa mot i starten løya, og det vart ein nydeleg ettermiddag på sjøen. Kristin imponerte stort med ro og teknikk i bølgjene.  

Bua til Gunlaug var base for helga, grei plass å bu frå eit padlesynspunkt..

Kenneth demonstrerar re-entry og rulle

Smittsomt, og fleire måtte teste kameratredning og cowboyentring. Dagen vart avslutta med eit par middagar og samling i Floren.  

Ny dag. Etter å ha sjaua litt utstyr, og fått kursgjengane avgarde hadde vi eit hav av moglegheiter. Eg slit litt med å organisere meg sjølv på eigenpadling. Det er nesten kjekkare å vere med på kurs og å ha stramt program frå morgon til kveld. 

Det vart guida tur med Lasse, i første omgang. 

I andre omgang vart det ei redningsøkt med Jørn og Kjell i halvmetersbølgjer og ein del vind. Lenge sidan eg har øvd på dette no, og har ikkje prøvd i slike forhold før. Det var ei positiv overrasking. Ikkje så skummelt, slett ikkje så vanskeleg og cowboy'en sat som eit skot. Greit å vere HEILT sikker på at dei andre klarar å redde meg og, så det var ei bra økt!

Konsentrert cowboy

Stormsamling i Bulandet er sett saman av ufråvikelege tradisjonar: Bra padling, fulle ferjer, breiflabb, lysbilder med digging av oss sjølve laurdagskvelden og tur til Sandøy på søndag. Slik er det, og eg har ein mistanke (og eit håp) om at det kjem til å vere slik ei stund til...

For variasjonen sin del entrar vi Sandøy frå vest denne gongen.

Grunnkursgjengen på Sandøy

Gult-er-kult-kameratane på bølgjejakt.
 

Juhuuu! Litt action.

Små i stort landskap

Søndagsgjengen

Takk til Nina som organiserte oss 10 stk i lag på Bua, Kenneth som køyrte halve vegen og alle som var med å gjere samlinga til nok eit padlehøgdepunkt! 

Vi samlar jo framleis på kilometer, og eg trur det vart omtrent 29 km i løpet av helga...

For meir stormstoff sjekk:

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar