tirsdag 19. mai 2020

Mainatt i naturen

19.05  Midt i veka vart det brått ein inneklemt kveld med sommar. Slike stunder må nyttast - det kan i periodar vere lenge mellom kvar gong.. Kortreist er også fint. Vi har etterkvart nokre perler i nærleiken på lur. Nær heime og så nær veg at vi kan stå opp tidleg og rekke kontoret. Eller som no - heimekontoret. 

Dette MÅ bli bra!!

Våren festar grepet

Plan A var bortover til høgre her...men då vi kom ned var det ingen tvil: Det MÅ bli holmen! Fjøra var perfekt til å komme seg tørrskodd over, og det var omlag 12 timar til vi måtte returnere. 

Før vi flødde inne var det diverse arbeid som måtte gjerast. Vedhenting frå fastlandet og oppsett av køye. Eg har kjøpt Amok Segl, som skulle testast for første gong. 

Bananane er klare til kvelden, og vi flødde sakte men sikkert inne. Eller ute. På holmen. 

Vi har lenge snakka om å ta turmatlaginga til eit nytt nivå. Vi starta forsiktig, med geitepølse og pinnebrød (hugs å ta med ekstra mjøl neste gong) 



00.30

Foto: Synnøve 

Ettergløden varte og rakk. Det vart ei aldeles nydeleg natt. Varmt og deileg. Ingen mygg. NO snakkar vi livskvalitet. Ein skal ikkje sove vekk sumarnatta. Dei nettene som er her allereie i mai, som er så lett å gløyme om ein berre fokuserar på gradestokken og nordavinden. 

Vi droppa morgonbad og rakk jobben. 


2 kommentarer:

  1. Hei:)
    Jeg ser du/ dere hr overnattet på Alnes. Vi skal ha med barna for overnatting på Alnes, ned ved sjøen. Vet du hvor det er lov? Er det lov å overnatte nede ved stranden ved Alnes fyr?:) eller hvor gikk dere? Styregjølet

    SvarSlett
    Svar
    1. Hei! Vi gikk stien fra stranda på Alnes og et godt stykke utover mot Lestaskjæret. Det er flere mulige teltpasser utover der. Tror IKKE det er greit å telte på stranda/innmarka ved stranda. Lett å gå videre utover så man kommer i utmark.

      Slett